razumemo občine in Regionalne razvojne agencije

Razvoj strategije

Jeseni 2022 je bil potrjen Operativni program evropske kohezijske politike v RS, ki je začrtal možnosti črpanja razvojnih sredstev za naslednjih 7 let, zato je sedaj idealen čas za pripravo občinske razvojne strategije

Več pristojnosti in nalog občin

Država prelaga zmeraj več pristojnosti in nalog na občine, ob tem pa občinam po plačilu obveznih socialnih transferjev ter obnovi oz. izgradnji šol in vrtcev ostane izredno malo proračunskih sredstev, ki jih lahko namenijo drugim projektom, ki jih občani prav tako potrebujejo

Premalo časa za EU projekte

Zaposleni na občinah so vsakodnevno na voljo občanom in opravljajo svoje redne naloge, ob tem pa jim ostaja malo časa za strokovno ukvarjanje s pripravo projektov na razpise. Za uspešno črpanje EU sredstev je potrebno predano delo strokovnjakov na tem področju.

Podpora na vseh ravneh

V Blue Solutions smo zaposleni strokovnjaki, ki znamo z občinami primerno komunicirati na več nivojih: z župani, direktorji, občinsko upravo, občinskimi svetniki idr. Po potrebi projekte predstavimo na sejah občinskih oz. mestnih svetov.

Začnite zdaj - brezplačen posvet

S klikom na gumb boste preusmerjeni na obrazec za brezplačen posvet, kjer boste lahko podrobneje opisali vaše potrebe in vprašanja. Naša ekipa strokovnjakov bo nato z vami stopila v stik, da vam svetuje in pripravi ponudbo, prilagojeno vašim potrebam. Skupaj bomo dosegli uspeh vašega projekta!